Wandel- en fietsrally 2013 Ieper

Ieper gezien? Ieper gevonden!    
van 1 juli tot 30 september 2013

 
In 2013 trekt de GSF wandel- en fietsrally naar het West-Vlaamse Ieper.
Een dagje mooi weer? Trek er deze zomer samen met je gezin, familie of vrienden er op uit en doe mee aan de GSF-wandel- en fietsrally in Ieper!  Ieper heeft heel wat te bieden. De charme van het middeleeuwse verleden en de vele herinneringen aan het woelige oorlogsverleden maken een uitstap naar Ieper onvergetelijk.
Wandelen, fietsen, speuren en winnen!

·         Familierally … ontdek Ieper en wandel in je eigen tempo 
Ieper is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook fijn om in te wandelen.
Op een ontspannende manier en op jouw tempo kan je tijdens de 5 km lange familie wandelzoektocht verschillende vragen oplossen en genieten van al het moois wat Ieper te bieden heeft. Snuif de sfeer op, bewonder de historische monumenten en geniet van de vele bijzondere bezienswaardigheden.

·         Juniorrally … zoektocht op kindermaat! 
Ook de allerkleinste speurneuzen kunnen mee op ontdekkingstocht door Ieper. Aan de hand van leuke vragen, rebussen, raadseltjes en gewapend met pen of potlood ontdekken onze kleinste speurfanaten spelenderwijs Ieper.  Goed om weten is dat de juniorrally hetzelfde parcours volgt als de familierally. Zijn alle vragen goed beantwoord? Wie weet win je wel een leuke prijs!

·         Fietsrally … ontdek de groene plekjes in Ieper!
De fietsers hebben zo’n 25 à 30 km af te leggen. De schitterende fietszoektocht voert je langs het schilderachtige groene decor langs de Ijzer en laat je kennismaken met de natuurpracht en culturele bezienswaardigheden van Ieper en omstreken.

·         Geocaching … ‘high tech’ schattenjacht
Een GPS-wandeltoestel en honger naar avontuur is al wat je nodig hebt voor deze moderne schattenjacht. Met een unieke geocachzoektocht laten we je kennismaken met pittoreske plekjes en bijzondere bezienswaardigheden in de stad Ieper die je anders misschien nooit zou ontdekken.
Met EXTRA KORTING op boeiende bezienswaardigheden! 
Tijdens onze fiets- en wandelrally laten we je meegenieten van kortingen op enkele bijzondere bezienswaardigheden .
Wie zoekt, die wint! 
Geen zoektocht zonder prachtige prijzen! Aan alle zoektochten is er een uiterst aantrekkelijk prijzenpakket verbonden. Naast tientallen vakantiecheques, zijn er voor duizenden euro’s aan waardevolle prijzen te winnen, zoals weekendarrangementen, fietsen van het merk Minerva, boeken en andere naturaprijzen.
De digitale versie van onze flyer  /  affiche
Hoe deelnemen? 

  • Vertrekplaats: Toeristische Dienst van Ieper  (Grote Markt). Openingsuren: ma-vrij: 9.00-17.00 u. en zat-zon: 10.00-17.00 u.
  • Deelnameprijs: op de Toeristische Dienst van Ieper koop je een deelnemingsformulier: € 8,00/antwoordformulier voor leden Gezinsbond of GSF;  € 11,00/antwoordformulier voor niet-leden. Opgelet: € 2 korting als je met de trein komt op vertoon van het dagticket.

Je ontvangt naast het vragenblad voor de wandelrally, fietsrally en geocaching, een stadsplannetje, het kinderrallyboekje (1 exemplaar/kind) en kortingsbonnen voor musea en bezienswaardigheden.  

  • Deelnemen kan iedere dag vanaf maandag 1 juli tot en met maandag 30 september 2013. Om in aanmerking te komen voor één van de schitterende prijzen, dient je ingevuld antwoordformulier voor 5 oktober opgestuurd te worden naar het GSF-secretariaat.

 Veel wandel- en fietsplezier in Ieper!
 

Datum: 
maandag, 1 juli, 2013 - 00:00 tot maandag, 30 september, 2013 - 00:00
Plaats: 
Ieper