Tweedehandsbeurs + viering 100 jarig bestaan gezinsbond

Dit najaar kiezen we ervoor onze traditionele tweedehandsbeurs te organiseren in de vorm van een tafelverkoop op zaterdag 16/10/2021.

Via onderstaand formulier kan je een standplaats reserveren (max 2 per verkoper). Voor een standplaats van 2 meter betaal je 6€ als lid/12€ als niet-lid. Per stand is een tafel voorzien en wat vrije ruimte om eventueel grotere stukken bij je stand te kunnen plaatsen. Opzetten kan vanaf 13u, de beurs zelf opent zijn deuren van 14 tot 17u en opruimen gebeurt voor 18u. Lees zeker het verkoopreglement dat je zal ontvangen bij de bevestigingsmail.

Opgelet: dat betekent dat je op de dag zelf instaat voor de verkoop! Maar dat brengt wel voordelen voor jullie mee: je verliest geen tijd met het vooraf labelen van je artikelen of het opmaken van de verkooplijst en je kan in rechtstreeks contact met de kopers afstemmen zodat je op het einde van de dag zo weinig mogelijk weer mee naar huis moet nemen, en er wordt geen percent op verkoop afgehouden door de gezinsbond. De tafelverkoop gaat door in de polyvalente zaal van Ridefort, dus ook bij slecht weer sta je gewoon lekker droog!

Daarbovenop biedt dat ons de mogelijkheid om een bar te voorzien waar je tussendoor terechtkan voor een hapje en een drankje! En alsof dat alles niet genoeg is, vieren we tijdens de beurs ook het 100-jarig bestaan van de gezinsbond - we zorgen voor heel wat randanimatie en onze leden worden extra in de watten gelegd met een geschenkje.

Covid-gewijs volgen we de maatregelen van het moment voor zowel de beurs als de bar, maar we vragen wel om een mondmasker te dragen bij verplaatsingen in het gebouw, en wanneer voldoende afstand niet kan gerespecteerd worden.

Datum: 
zaterdag, 16 oktober, 2021 - 14:00 tot 17:00
Plaats: 
Evenementenzaal Ridefort, Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde